Cautare

9607 de rezultate pentru "viata mea" (2.90 secunde)
Dezvalui ca ruda mea era un bun crestin si mi-ar placea prezenta unui preot. ... La cererea mea, ma informeaza ca nu am voie la subsol, ca e interzisa intrarea.
Falsele recunoasteri Pacientii pot sa afirme ca sotul/sotia sau un alt membru al familiei a fost inlocuit de o alta persoana, asemanatoare din punct de vedere fizic (bolnavul vizitat la spital de sotie ii spune acesteia "Tu nu esti sotia mea, semeni cu ea dar nu esti sotia mea.
Este vorba de oameni care au familii in spate si carora le asigura existenta prin munca cinstita la societatea mea. ... si presa, pe calaraseni sa vedeti ca eu nu mint, sa vedeti stadiul lucrarilor si seriozitatea mea. ... Pe mine ma intereseaza numai activitatea mea.
Mai iau din dulapul din camera mea o punga uriasa in care se afla blocul mare de desen, acuarelele, pensulele si un borcan pentru apa. ... Mama mea munceste presatoare in trei schimburi si tata e croitor.
- Sa nu creada lumea ca eu nu am muncit, nu m-am implicat si nu am perseverat in cariera mea! ... Dar, pentru mine, Serban Georgescu a fost rampa mea de lansare propriu-zisa a muzicii usoare romanesti si lansarea lui in lumea muzicii ca si compozitor.
Forta motrice din spatele acestei credinte este, din punct de vedere stiintific, faptul ca acum pare mult mai plauzibil, decat acum catva timp, ca vom gasi viata la un moment dat in viitor. ... Eu cred ca viata extraterestra exista, dar nu am nicio dovada.
Pentru mine iubirea, in acest moment, este un capitol inchis, a dezvaluit actrita si prezentatoarea TV atunci cand a fost intrebata de Pepe despre viata ei.
Munca decenta inseamna o viata decenta. ... In declaratia mea politica de astazi as dori sa insist asupra importantei conceptului de munca decenta si implementarii sale in viata de zi cu zi. ... Declaratia mea porneste de o constatare cat se poate de simpla:
IUBIREA SI CASATORIA Casatoria, dupa parerea mea, ar trebui sa aiba loc dupa luna de miere, nu inainte. ... Pentru ca viata de zi cu zi e mai mult proza decat poezie. ... intelege viata, intelege responsabilitatea vietii, intelege problemele care apar atunci cand esti cu o alta persoana.
Piesa care da titlul albumului, alaturi de "Tatal meu bun m-a lasat" sunt inspirate din viata tinerei care a fost crescuta de tata vitreg si a fost nevoita sa isi gaseasca linistea cantand.
Colectionarul detine masina de cinci ani si a cumparat-o cu 8.000 de euro de la un batran de 90 de ani, care isi petrecuse jumatate din viata la volanul batranei doamne.
O mica perioada din viata mea, din 1987 pana in 1989, am fost interzis. ... Am avut o mare actrita profesoara, Eugenia Popovici, care mi-a dat prima lectie de viata fundamentala, care mi-a spus:
Parerea mea este ca Erdogan si cei din jurul lui ar trebui sa tina seama de faptul ca: ... Comandantul Armatei I, care a devenit acum seful Marelui Stat Major, a fost cel care l-a avertizat pe Erdogan de complotul la viata sa si l-a asigurat de protectia Armatei I.
"Demisia mea nu este o renuntare la viata politica, ci o continuare a luptei" Demisia din Senat nu este o renuntare la viata politica, ci o continuare a luptei politice, a declarat luni seara presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu.
Vedeta spune ce cadouri le cumpara de copiilor din viata sa. ... Nu mi-ar placea sa fie ziua mea de 1 iunie pentru ca vreau sa am doua zile: una numai a mea si una a tuturor.
De aceasta data, realizatoarea TVR refuza sa mai lupte pentru viata. ... El mi-a dat puterea sa lupt pentru viata mea", a marturisit Marioara Murarescu. ... Vreau sa ma bucur de familia mea, de nepot, de toti cei dragi.
"Pasiune" este cuvantul care pe mine m-a identificat toata viata mea! Viata mea am trait-o nu cu dragoste, dar cu o pasiune intensa!", spune Ramona Badescu.
- Simplu, m-am dus cu o prietena, la un targ de carte tinut la Teatrul National, Bucuresti, m-am oprit la un stand, la intamplare, am luat o carte, am rasfoit-o, am inceput sa glumesc cu prietena mea si am aruncat intrebarea:
Cum cred ca majoritatea locuitorilor orasului nu cunosc existenta muzeului, fac invitatia de a-l vizita fara discutie pentru a face cunostinta cu obiceiurile calarasenilor si modul lor de viata, trecand prin camera frizeriei, a familiei, prin magazinul cu de toate, pe la carciuma, scoala, prin camera personalitatilor si, nu un ultimul rand, prin biroul primarului.
Real­i­tatea este doar in mainile comite­tu­lui cen­tral care diri­jeaza toata viata popoarelor.
google-analytics.com